Kontakt med våra konsulter

Fredrik Eklöf

Kichisaga Leadership AB
von Lingens väg 17, 213 70 Malmö, Sweden
Epost: fredrik@kichisaga.se
Telefon: +46 708 85 91 71

Andreas Bhagwani
Kichisaga Leadership AB
Love Almqvists väg 15, SE-191 44 Sollentuna, Sweden
Epost: andreas@kichisaga.se
Telefon: +46 703 16 17 02

Kichisaga grundades och leds av ledarskapskonsulterna Fredrik Eklöf och Andreas Bhagwani. Med erfarenhet av att arbeta som chefer och ledare började duon arbeta ihop 2009, och har sedan dess utvecklat flera koncept för ökad jämställdhet, ökad mångfald och effektivare ledarskap i stora organisationer.

Fredrik och Andreas är två av få experter i världen på att få vita medelålders män att bli hängivna förespråkare för ökad jämställdhet och mångfald. De har tillsammans arbetat med chefer och medarbetare inom bland annat Volvo, Swedbank, Tullverket, Fastighetsverket och Boliden Minera.

fredrik_eklof_22Fredrik Eklöf,
partner och konsult

Fredrik höll på att bli doktor i idé- och lärdomshistoria, men insåg att han skulle kunna åstadkomma mycket mer utanför universitetets värld. Idag har han decenniers erfarenhet av att utbilda människor från alla delar av samhället och världen. Han är även social entreprenör och ideellt engagerad i ett antal föreningar.

Till sina mest spännande meriter räknar Fredrik att ha utbildat människorättsadvokater från hela Afrika kring genus och införlivad rasism. Samt att liggande i fosterställning med diskbråck, framgångsrikt ha lett ett tredagars internat med höga bankchefer.

andreas_bhagwani_22Andreas Bhagwani,
partner och konsult

Andreas har ett förflutet som fallskärmsjägare, miljöaktivist och student på Handelshögskolan. Dessa erfarenheter har han framgångsrikt kombinerat som managementkonsult – och nu som VD för Nanologica.

 

Konsulter i vårt nätverk

För att ge maximal nytta för våra kunder har vi ett nätverk av utvalda samarbetspartners. Vi samarbetar med konsulter, forskare och mediaproducenter. Forskarna är ledande inom ledarskap, organisation, genus och/eller mångfald. Mediaproducenterna gör väldigt attraktiva produktioner och kan arbeta på flera plattformar.

Konsulterna i vårt nätverk är antingen experter i en sakfråga, eller har stor erfarenhet av att leda svåra/delikata processer i grupper. Samtliga drivs att ett initierat engagemang för mångfald, jämställdhet och ökad affärsnytta.